HOME

Мазни ръчички

Автофелацио

1. Вземете парче пластмасова изолационна тръба (от това дето го слагат на климатиците). Добре я смажете. Диаметъра на тръбата трябва да е такъв, че тя добре да приляга на Вашия член, така че да създава усещане за вакуум.

2. Сега започнете да стимулирате члена си с помощта на тръбата като едновременно засмуквате от другия край на същата тръба. Ако по някаква причина не искате да опитате семенната си течност, то спрете да смучете точно преди да се изпразните.

Бутилка от шампоан

1. Отрежете двата края на бутилка от шампоан, която по размер е малко по-голяма от Вашия член. Сложете в бутилката два чорапа. Единия чорап трябва да се намира вътре в другия. Също така трябва те да са достатъчно дебели за да изпълнят бутилката напълно. Срежете двата чорапа в района около палеца.

2. Отворените краища на чорапите ги обърнете навън около бутилката и ги залепете с тиксо. Вземете латексна ръкавица (продава се във всяка аптека) и я напъхайте в това, което преди малко сглобихте. Единия от пръстите на ръкавицата прокарайте през отвора, който създадохте като подрязахте чорапите в района на палеца. Този пръст Вие ще дърпате за създаване на допълнително удоволствие и имитация на засмукването при орален секс.

3. Смажете добре и на работа. Ако бутилката е много голяма, поставете повече чорапи в нея.

Гъби

1. Накиснете две гъби за баня в гореща вода. Изстискайте ги.

2. Поставете гъбите в половинлитрова пластмасова чаша. Добавете лубрикант.

3. Получете удоволствие. Отвора между гъбите ще приеме очертанията на Вашия член и ще Ви достави усещане за топло женско влагалище.

Възглавниците на дивана

1. Вземете пластмасов пакет и го напълнете с някакъв лубрикант или желе.

2. Сложете пакета между възглавниците на Вашия диван или между дюшека и пружината (от преводача: направо ме заболя докато превеждах, ама така си е в оригинал!) на Вашия креват и на работа!

Надути торби

1. Вземете две найлоново торби с максимално голям размер. Съединете ги с тиксо, така че да се получи една огромна торба.

2. Вземете прахосмукачката, настройте я на духане и надуйте торбата. Внимавайте да не го пренадуете, иначе торбата ще се спука веднага щом легнете върху нея. Дупката, през която сте напомпали торбата залепете с тиксо.

3. Намажете си члена с лубрикант, легнете на торбата и започнете да извършвате постъпателни движения. В момента, когато почти сте достигнали еаякулацията, може да пробиете дупка в торбата и да си пъхнете члена вътре. Но в този случай се постарайте да свършите преди торбата да се изпусне, за да не си ударите члена в пода.

Пъпеш

1. Купете си пъпеш. Изрежете в него дупка по размер малко по-малка от Вашия член. Изгребете през нея малко от меката част на пъпеша.

2. Стоплете пъпеша в микровълновата. В никакъв случай не го прегрявайте, за да не си изгорите най-чувствителната част от Вашето тяло.

3. На другия край на пъпеша (противоположна на тази, в която ще си пъхате члена) направете малка дупка (например с кука за плетене). Дупката не трябва да е по-дебела от молив, но трябва да е свързана с тази, в която смятате да пъхате члена си. Сега, оставете дупчицата отворена, когато си мушкате члена и я запушвайте с пръст, когато движите члена в обратна посока. Създава се усещане, че ви правят свирка.

Изкуствена вагина

1. Ще ви трябват 4-5 балона. Напълнете ги с топла (но не гореща) вода. Завържете им краищата, така че да водата да не изтече.

2. Вземете възглавница, навийте я на тръба и я стегнете с колан или с връв. В образувалата се дупка внимателно поставете балоните с водата. След това вземете найлонова торба (от тези, дето се продават по 50 броя в комплект) и го сложете между топлите балони. Лубрикирайте добре.

3. Изкуствената вагина е готова. Сложете възглавницата на леглото и си пъхнете члена.

Чорап

1. Завийте чорапа както е показано.

2. В чорапа поставете хирургическа латексова ръкавица. Края на ръкавицата обърнете върху чорапа. Добавете лубрикант.

3. Нахлузете полученото на члена си.

Презерватив и руло тоалетна хартия

1. Вземете късата тръбичка, на която обикновено се намотава тоалетната хартия. Разгънете презерватива и го сложете вътре в тръбичката. Края на презерватива обърнете върху тръбичката.

2. Лубрикирайте това, което сглобихте, и пъхнете вътре члена си. По време на мастурбацията придърпвайте края на презерватива, който трябва да стърчи от другата страна на тръбата Това създава невероятно точна имитация на усещането на засмукване по време на свирка.

Балончета

1. Вземете пластмасов лист с въздушни балончета. В такива листи обикновено се опаковат ценни и чупливи неща, за да не се счупят при доставката. Навийте на руло по размера на члена си.

2. За по-голямо удобство намотайте кърпа около така навитото руло.

3. Добавете лубрикант. Балончетата доставят истинско удоволствие.

Rating: 8.4/10 (287 votes cast)

You might also like...

Add Comment
Name
E-Mail
Comment No HTML tags. Only BBCode.
2+2=

Comments

#2 Anonymous on 04.09.2013 - 06:47 GMT
kak moje?
#1 xaxaxa (xaxaxa123455@abv.bg) on 20.08.2012 - 12:44 GMT
Давай още...


Your Ad Here
. .