HOME


Психология на еротичното бельо

С тази надежда аз още на 12 години се отказах от гащите и спортните сутиени в името на дантелени прашки, секси бодита и сутиени , които правят и без това големия ми бюст направо феноменален.

С изключение на петте злощастни случки, които разказвам в тази статия, бельото си върши работа. Споменатите пет обаче са добър повод да се помисли върху малоумните клишета, определящи присъдата секси или не-секси.

Теза 1: “От бельото няма смисъл, защото колкото и да е секси, мъжете бързат просто да го свалят без хич да му се радват.”

Случка: На морето се запознавам с нечовешкия пич и след кратки флиртове разбирам, че го побърква червеното бельо. Не знам дали си давате сметка колко е трудно да намериш хубаво червено бельо в света на надуваемите акули, сламените шапки и портретите на Силвестър Сталоун, обаче аз се справям.

И така като едни ентусиазирани природоизпитатели се озоваваме сред ниска и средна растителност на един сравнително необитаем плаж, разхвърляме се – тоест той за около 5 секунди ме съблича и разхвърля купеното с цената на бутилка мартини червено бельо. Отгоре на всичко, така го разхвърля, че след не особено интересния секс, аз не си намирам нито новите прашки, нито новия сутиен.

Теза 2: Понякога здравият разум надделява и дори устойчивите критерии за сексапил според порното, се разбиват на пух и смях.

Случка: Отивам в магазина с твърдото намерение да си купя нещо практично. Но под влияние на любовта си към сладки пухкави неща, си купувам прозрачен светло син комплект прашки и сутиен, който по ръбовете има сладък и мекичък пух. Никога не мога да го облека под дрехи- това си е една чиста фетишистка покупка. С нея съм Снежанка на Пепси и ангелът на Victoria’s secret в едно и само чакам някой да ме схруска.

Не същото мисли и гаджето ми обаче – когато ме вижда, той се разсмива, прегръща ме силно и ми казва че съм неговия мечо. Не. Не еротичен секси мечо, по дяволите.

Теза 3: Бельото е част от повечето фантазии, но на практика, то не e толкова необходимо.

Случка: Гаджето ми споделя, че ужасно много му харесват “онези, секси нощничките, като сукманчета, прозрачни, от дантела..лелее, защо не си купиш такава?” Е познайте какво направих. Естествено инвестирах в неговите фантазии с надеждата той да направи същото за моите. След това нощи наред се опитвах да спя с въпросната ултра секси дантелена рокличка, а той страстно пуфтейки я събличаше. Накрая си призна “Абе скъпа, аз май най те харесвам гола до мен”. Уф.

Теза 4: Понякога имиджът на малка секси мръсница хич не е толкова полезен за вашия секс.

Случка: Тази случка си е направо срам. Имам едни прашки – те са много практични – изглеждат съвсем обикновени, но имат едно качество, което е особено подходящо, ако правиш стриптийз. Та мятам се аз вещо на стола, събличам дреха след дреха на фона на хубава музика, а човекът отсреща всеки момент ще умре от възбуда. Накрая оставам по шапка и въпросното бельо.

Приближавам се до него, с едно движение натискам закопчалките и прашките ми се разпадат на малки части. Е, изненадата от неочаквания начин да свалиш и последното по себе си, както и звукът “Щрак”, не подействаха кой знае колко добре на човека отсреща и сексът се отложи за след шока от хипер еротизма ми.

Теза 5: Без бельо е най-добре

Случка: Тази случка я оставих за накрая, защото е направо анти-бельото. Та значи и аз имам от онези сладки прашки, които се завързват от двете страни. Отново на морето съм си ги сложила под една сравнително официална черна рокля, обаче на 5 минути прескачам до тоалетната, защото усещам как ефирните сатенени връзчици заплашително се развързват и рискувам да остана с гащи на глезена.

След последното завързване, решително се отказвам от бельото си и си го прибирам в малката дамска чантичка. След около половин час на партито ми става много тъпо и единственото, което правя за да ускоря тръгването си, е да подам на гаджето си чантичката, да му кажа да я отвори и… да видя как се поставя рекорд за бързо стигане от единия край на курорта до другия.

Rating: 3.0/10 (9 votes cast)

You might also like...

Add Comment
Name
E-Mail
Comment No HTML tags. Only BBCode.
2+2=

Comments.